به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام محمدی در سخنان پیش از خطبه نماز جمعه این هفته تهران با تبیین برنامه های سی و سومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم اظهارداشت: ۷۵ کشور در این دوره شرکت دارند، ۵۷ قاری، ۵۷ حافظ کل قرآن و ۱۶ نفر از روشندلان در رشته حفظ قرآن به رقابت میپردازند. شعار این دوره «یک کتاب، یک امت» است. انتخاب این شعار به این دلیل است که قرآن مسلمانان را امت واحده میداند.
وی ادامه داد: این از افتخارات جمهوری اسلامی ایران است که به قرآن اهتمام لازم را دارد. قرآن بهترین سخن است و اگر در عالم خلقت بهتر از این وجود داشت خداوند به پیامبر (ص) عطا میکرد؛ تلاوت قرآن در روایات متعددی توصیه شده و در روایات آمده وقتی مومن مشغول قرائت قرآن است خداوند با نظر رحمت به او نگاه میکند. همچنین سفارش شده که منازلمان را با نور قرآن روشنایی بخشیم.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه تاکید کرد: اگر در خانهای تلاوت قرآن باشد نورانیت پیدا میکند. اگر در شهری نیز اهالی آن شهر تلاوت قرآن داشته باشند آن شهر از نورانیت و برکت قرآن بهرهمند خواهد شد. همینطور اگر کشور و ملتی به قرائت قرآن اهتمام ورزند، از خیر و برکت و نورانیت قرآن برخوردار خواهند شد. به برکت امام (ره)، انقلاب، خون شهیدان و ولایت میبینیم که در جمهوری اسلامی به این موضوع به عنوان یک امر مهم پرداخته میشو د و نه یک امر سرگرمی و ظاهری.
وی افزود: قرآن امری است که جامعه به آن نیاز دارد؛ یکی از تکالیف جمهوری اسلامی نیز همین گسترش قرآن است؛ برگزاری مسابقات قرآن نیز با این نگاه است و در فرمایشات امام (ره) به این موضوع توجه فوقالعادهای شده. برگزاری مسابقات کشوری و بینالمللی قرآن فلسفهای دارد که برگرفته از قرآن است.
حجت الاسلام محمدی خاطرنشان کرد: برگزاری مسابقات صرفا به معنای سرگرمی و هنرنمایی نیست، بلکه وسیله دست یافتن به فضای قرآنی در جامعه است؛ با برگزاری مسابقات کل جامعه از فضای قرآن و معارف قرآن بهره می برند.
وی همچنین با اشاره به وظیفه مسئولان در قبال قرآن، گفت: رهبری نیز فرمودهاند وظیفه مسئولین ترویج قرآن است. خواسته ایشان از مسئولان و مدیران ارشد جمهوری اسلامی این است که یکی از برنامههای اصلیشان را ترویج قرآن قرار بدهند.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه متذکر شد: در مسابقات قرآن تمامی مسلمانان با رنگ و نژاد مختلف با محوریت قرآن کنار هم تجمع میکنند و به رقابت قرآنی میپردازند. این اقدام مهمی برای زنده نگه داشتن فرهنگ و معارف قرآن است. نکته دیگر این است که آیا برگزاری این برنامهها مورد دلخوشی دشمنان اسلام است یا غضب آنها؟ برپایی این مراسم قرآنی مورد غضب دشمنان اسلام و قرآن و در رأس آنها آمریکا و اسرائیل است.
وی از مسئولان خواست که در مسابقات قرآنی حضور پیدا کنند و افزود: قرآن برای گروهی خاص نازل نشده بلکه برای همه مردم است؛ قرآن نور است و اگر کسی خود را در معرض نور قرار دهد از روشنایی و نورانیت آن بهره میبرد. امیدواریم مسئولان با حضورشان هم مسلمانان شرکت کننده در این مسابقات را مورد تکریم و هم برگزارکنندگان را مورد تشویق قرار دهند و برخلاف میل دشمنان قدمی بردارند.
نظر شما